SOLUTIE ANTIVIRUS  – ESET NOD 32

ESET NOD 32 HOME EDITION

Antivirus + Antispyware

Cea mai rapida si mai eficienta tehnologie disponibila este gata sa va protejeze impotriva virusilor si spyware-ului fara sa incetineasca rularea aplicatiilor sau jocurilor. ESET NOD32 Antivirus 4 include un scaner ThreatSense mai rapid si mai eficient, oferind securitate dedicata mediilor de stocare externe, noi instrumente de diagnostic si refacere a sistemului si adaugand noi tehnici euristice de nivel avansat.

ESET NOD 32 SMART SECURITY

Antivirus + Antispyware + Firewall

ESET Smart Security  ofera in plus fata de ESET NOD32 Antivirus tehnologie antispam si firewall, protejandu-va familia in fata tuturor amenintarilor provenite din Internet si blocand mesajele spam deranjante primite prin email. ESET Smart Security 4 include un firewall mai inteligent si mai usor de utilizat oferind totodata functionalitati antispam imbunatatite pentru Outlook, Outook Express, Thunderbird sau alti clienti de email populari.

ESET NOD 32 BUSINESS EDITION

O afacere activa are nevoie de o protectie antivirus proactiva. Noua versiune ESET NOD32 Antivirus Business Edition protejeaza fiecare statie de lucru a companiei dumneavoastra de virusi, programe spayware, cai troieni, viermi informatici si allte aplicatii daunatoare. Include RA (Remote administrator), Lan Update Server si poate fi instalat si pe servere. (Home Edition nu poate fi instalat pe servere).

ESET NOD 32 SMART SECURITY BUSINESS EDITION

Solutia ideala de securitate pentru afacerea (compania) dumneavoasta incepand de la minim 5 statii de lucru pana la peste 100 000. ESET Smart Security Business Edition include si RA (“Remote Administrator”) si Lan Update Server pentru o monitorizare usoara si un update centralizat al statiilor de lucru. (Home Edition nu contine RA si Lan Update Server).